2023 Yılı Pokemon Go Etkinlikleri

01 Ekim 2023 0 Yorum 3 dakika, 22 saniye

Bu yıl bitene kadar gerçekleşecek Pokemon Go etkinliklerini sizlerle paylaşmak istedik. Hangi etkinlikte etrafta hangi pokemon türü çıkacak, etkinlik süreleri gibi detaylar vereceğiz.

Oynamak için Dışarı

Etkinlik Tarihi: 27 Eylül - 2 Ekim 2023

Pokemon Go eğiticilerini dışarıya davet eden, birçok pokemonun popüler olduğu bir etkinlik. Ayrıca görevlerle birçok içerikte kazanabilirsiniz. Bu etkinlik süresi boyunca bol miktarda vahşi doğada yakalanmayı bekleyen pokemonlar ise; Psyduck, Growlithe, Arcanine, Onix, Eevee, Feebas, Woobat ve Pawmi. 3 yıldız savunma, saldırı ve SP değeri yüksek bu türleri elde etmek için dışarı çıkıp dolaşmanız yeterli.

Dedektif Pikachu Geri Dönüyor

Gerçekleşeceği Tarih: 5-9 Ekim 2023

Pokemon Go evernine Slowpoke giriyor. Pisişik ve su türü olan slowpoke bu etkinlikle oyuncularla buluşacak. Ayrıca Pikachu, Raichu ve Slowpoke pokemonlarının parlak türleri vahşi doğaya salınacak ve oyuncular bu pokemonları yakayabilecek.

Etkinlik süresince çevrenizde bol miktarda Pikachu, Growlithe, Slowpoke, Exeggutor, Magikarp, Xatu, Bellossom, Lotad, Chimecho, Bronzor, Ducklett, Cutiefly ve Falinks görünecek.

Pokemon Go City Safari Seoul

Etkinlik Tarihi: 7-8 Ekim 2023

Bu etkinlik takviminde Eevee'nin yeni bir evrimi ortaya çıkacak. Ayrıca Skiddo, Gogoat pokemonları da Go evrenine taşınıyor. Etkinlik süresince Eevee, Skiddo, Gogoat pokemonlarının parlak versiyonlarıda doğada bolca yer alacak.

Vahşi doğada sıkça karşılaşacağımız dostlarımız ie Clefairy, Vulpix, Growlithe, Electabuzz, Sentret, Murkrow, Heracross, Plusle, Minun, Shuppet, Chimecho, Joltik, Skiddo, Yungoss, Oricorio ve Cutiefly.

Pokemon Go Hasat Festivali

Etkinlik Tarihleri: 12-17 Ekim 2023

Etkinlik hakkında henüz tam bir detay yok ama bu etkinlik süresince bol bol karşılacağımız pokemon Pumpkaboo olarak paylaşılmış.

Pokemon Go City Safari Barcelona

Gerçekleşeceği Tarih: 13-14 Ekim 2023

Heryıl farklı bir şehirde gerçekleşen City Safari etkinliği bu yıl, Barcelona, Soul, Mexico City şehirlerinde yapılacak. Biletleri satışa çıktı. Bu kadar fanatikseniz zaten biletini almış, hatta şimdiden bu şehirlere doğru yola çıkmış olabilirsiniz. Bizim ilgilendiğimiz kısım ise, etkinlik süresince vahşi doğada bolca bulabileceğimiz pokemonlar.

Etkinlik süresince bol bol Squirtle, Sandshrew, Goldeen, Staryu, Magikarp, Dunsparce, Shuckle, Hitmontop, Loudred, Zangoose, Anorith, Relicanth, Gible, Hippopotas, Vanillite, Karrablast, Stunfisk, Skiddo, Swirlix ve Sandygast yakalayabileceğiz.

Pokemon GO Ekim Etkinlik Günü 

Gerçekleşeceği Tarih: 15 Ekim (14:00 - 17:00)

Bu etkinlik zamanında heryerde Timburr pokemonu çıkacak. 3 saat içerisinde en iyi Timburr elde edip, Onu sırasıyla Gurdurr ve Conkeldurr'a dönüştürmeyi başarabilecek misin?

Cadılar Bayramı 2023

Gerçekleşeceği Tarih: 19-31 Ekim 2023

Pokemon GO cadılar bayramında birçok etkinlik ekliyor oyuna. Bunlardan bazıları, görevle elde edilebilen pokemonlar. Etkinlik süresince bazı 3 yıldız pokemonları sadece görev yaparak bile elde edebileceğiz. Yumurtalardan daha iyi pokemonlar elde etme imkanımız da olacak.

2023 Tütsü Günü

Gerçekleşeceği Tarih: 21 Ekim 2023

Tütsü günü geleneksel olarak Pokemon GO evreninde yer alıyor. 2023 yılı için detaylar henüz paylaşılmasa da biz bugün bizi neyin beklediğini aktaracağız. Günün belirli saat dilimlerinde bazı türlerin tütsü kullanan oyuncularla karşılaşma ihtimali oldukça yükseliyor. Örneğin bir önceki Tütsü gününde metal ve pisişik pokemon türleri verilmişti. Bu sezon hangi tür verilecek herhangi bir bilgi maalesef henüz yok.

Pokemon Go City Safari Mexico City

Gerçekleşeceği Tarih: 4-5 Kasım 2023

Bu pokemon etkinliğinde vahşi doğada karşılaşabileceğiniz pokemonlar Charmander, Ekans, Paras, Cubone, Wooper, Pineco, Lotad, Seedot, Cacnea, Baltoy, Duskull, Tropius, Kricketot, Purrloin, Emolga, Axew, Rufflet, Skiddo ve Hawlucha.

Kasım Topluluk Günü 

Etkinlik Tarihleri: 5 Kasım 2023 (14:00-17:00)

Pokemon Go için Kasım ayı topluluk günü tarihleri kesinleşti fakat henüz bir pokemon belirtilmedi.

Yazar Hakkında

ToS@

Oyunlar insanları mutlu etmek için var oldu, saç baş yoldurmak için değil, endişe etmeyin oyun hileleri kullanın :) Ayrıca bana ulaşmak isterseniz hemen hemen buralardayım: Facebook Twitter Instagram

Sitemizde yer alan oyun görselleri, oyunu üreten firmaya aittir. Görseller, tanıtım ve bilgilendirme amacıyla yazıya eklenmiştir. Hak ihlali olduğunu düşünüyorsanız lütfen iletişim sayfamız üzerinden iletişime geçiniz.

Etkinlikler kategorisinden Yazılar